Fredag mellem kl. 10.00 og 18.00 er der planlagt en stor flytning af alle de svenske webservere, spilservere m.m. Samtidig benytter vi lejligheden til at pille lidt ved opsætningen på de danske servere. Offentliggjort fredag 19 november 06:00 af skize

Playzeek Sverige holder kæmpe flyttedag

Fredag den 19. November vil siden være nede mellem kl. 10:00 og kl. 18:00. Årsagen skyldes at selve siden og de svenske servere har fået sig et nyt hjem, og flytter fra Telias serverpark i Sverige til Bredbandsbolagets serverpark i Sverige.

Flytningen sker i forbindelse med at vores svenske kolleger har tegnet en stor sponsoraftale med det svenske teleselskab bredbåndsbolaget. Samtidig har den nye serverpark en højere sikkerhed i mod hackerangreb m.m. hvilket vi ser meget frem til, da vi alle tydeligt husker hvordan sitet blev lagt ned flere gange om ugen i sommers.

Forbedring af danske servere

I samme periode vil vi teste en lidt anderledes opsætning af vores danske spilservere, dette vil med stor sandsynlighed skabe en forbedring af spiloplevelsen.

Tider er vejledende + følg med på Facebook

Playzeek tager intet ansvar for forlænget nedetid eller komplikationer i forbindelse med flytningen. Tiderne i denne nyhed er kun vejledende og kan være både kortere og længere. Vi er sikre på at man har forståelse for dette, da det i sidste ende vil komme alle til gode!

Vi opfordrer alle til at holde øje med vores Facebook side, da der løbende vil komme opdateringer her.

Playzeek Danmarks Facebookside

Written by Klaus Andersen