En idé der længe har været på tapetet er nu blevet en realitet! E-handlen er i rivende udvikling og en branche som bestemt er kommet for at blive. Derfor foreligger der naturligvis også gode muligheder for at gøre forretninger her. Ideen har bygget på at skabe et lagerhotel som udover at være specialiseret indenfor lagring, plukning og pakning også er førende på tekniske område.

Vi har derfor allerede bygget et omfattende system som automatisk kan integreres med de førende e-commerce systemer og har derfor gjort hele processen mellem at webbutikkens kunde lægger en ordre til at vi står med en pakkeseddel og en post label i hånden fuldautomatisk. Dette er samtidig et led i vores absolut vigtigste vision: Vi skal have en fejlprocent på o!

Beliggenheden af sådan et lager kunne i de fleste tilfælde være mindre relevant, da alting sendes og modtages via fragtmænd og posten, MEN! hvorfor ikke giver vores webbutikkers kunder den mulighed at de selv kan hente deres varer samme dag som den er bestilt? Derfor er vores placering blevet lagt der hvor befolkningstætheden er størst, nemlig Storkøbenhavn.

Når man benytter PakkePartner til at tage sig af sin logistik, skaber man det absolut bedst tænkelige grundlag for at få en succes på området. Det eneste man derfra skal koncentrere sig om er marketing, almén drift af shoppen og bestille vare når der ikke er flere på hylderne.

Vi tilbyder i den nærmeste fremtid en række nicheservices som kan skabe enorme fordele for de webshops der vælger os.

Der findes massere af informationer på PakkePartners egen hjemmeside.

Written by Klaus Andersen