Det kommer nok ikke som den store overraskelse for de fleste aktive på den danske Counter-Strike scene, at Playzeek.com ikke længere er sponsor for Team Playzeek.com, da en del af spillerne allerede har dannet nyt team under navnet Notabene.

Playzeek.com valgte for ca. et halvt år siden at hoppe ind og hjælpe det daværende Team mirror, da de stod uden sponsor kort før deres deltagelse ved ESL finalerne i Stockholm. Vi aftalte at tage teamet under vingerne af Playzeek.com i et halvt år, hvorefter vi ville evaluere holdets resultater og Playzeek.com’s udbytte af samarbejdet.

Playzeek.com har været fint tilfredse med resultaterne, som holdet har leveret undervejs – Dette oven i købet på trods af stor udskiftning i line-up.

Kort før Team mirror blev til Team Playzeek.com, skiftede arenaen navn fra Voiplayarena til Playzeek.com, og vi stod derfor med et stort arbejde foran os, da det nye navn skulle slås fast blandt nye såvel som gamle brugere. Teamet har været en uvurderlig hjælp i denne sammenhæng, men samtidig må vi nok også sige, at den opgave nu er udført, og Playzeek.com derfor ikke vil have det samme udbytte af et sponsorat længere.

Vi aftalte derfor i løbet af sommeren, at vores samarbejde ville stoppe med udløbet af nuværende aftaleperiode, hvilket vil sige den 15. August.

Fra Playzeek.com ønsker vi alle spillere der har været en del af teamet i løbet af vores sponsor-periode held og lykke fremover, og mange tak for en fantastisk indsats. En speciel tak skal lyde til Marc Kjærgaard, som har ydet en fantastisk indsats som manager i perioden.

Pressekontakt:

Klaus Andersen

Written by Klaus Andersen